DesignTeam

Få et indblik i vores designere. Her fortæller de lidt om sig selv og hvad de laver.

Mit navn er Berit Rosenfeldt

Jeg bor ved Gjern tæt på Silkeborg ude midt på en mark 🙂
Selvpensioneret underviser af grafisk produktion hos Skiltemalere, trykkerier og grafiske virksomheder i både ind og udland.
Nu leger jeg med papir og elsker maskiner som Silhouette, Cricut og min nye Brother..

◽ Elsker at få beskidte fingre med farve og paste
◽ Holder af at lave film på min Youtube kanal
◽ Hygger mig med mine 3-4 cairnterriers og rejser rundt til hundeudstillinger i sommerperioden
◽ Rimor, min “gamle” autocamper er det bedste, når man skal ud i verden
◽ Hader rengøring, og alt andet husligt arbejde
◽ Hader ost, men spiser næsten alt andet.

Kig forbi min hjemmeside på: www.byrosenfeldt.dk 

Mit navn er Dot Juel Dahlerup

Jeg bor i Gassum, er gift med Stephan, vi har to børn – Sophie og Sophus

Jeg er en glad og kreativ pige årgang 1975. Jeg elsker, at min krøllede hjerne ind i mellem finder på nogle mærkelige og sjove ting indenfor det kreative. Jeg laver mest kort, men der kommer også andre projekter på bordet. Før i tiden lavede jeg en hel del scrapbooking, men det er lagt lidt på ”glemmehylden”.

Jeg er stor fan af Tim Holtz og har været det de sidste 14-15 år, så hans stil er lige mig, men jeg kan også finde de pastelfarvede blomster frem en gang i mellem.

Jeg glæder mig til at lege her på bloggen… Hej fra Dot

Mit navn er Merete Qwinten (Gæstedesigner)

Jeg bor i Karup, ude midt på heden, sammen med min mand Claus og vores på to piger, Ida på 14 år og Merle på 9 år.

Jeg har altid været meget kreativ, og elsker at sammensætte farver og former med smukt papir, blomster, bånd og bling.Min stil er enkelt og ren – ikke overfyldt, men heller ikke Cas. Jeg har nok selv lidt svært ved selv at beskrive min stil, men jeg er vild med det rene look og de små detaljer – “dims”.

Jeg glæder mig til at inspirere jer med mine projekter. Hvis I har lyst til at se mere til mig, så er I velkomne til at følge min Instagram @kreafruqwinten

Mit navn er Mette Gaarde Strelluf

Jeg bor midt imellem Kolding og Vejle, og til dagligt arbejder jeg som lærer.
Jeg har altid elsket at være kreativ, og i flere år lavede jeg smykker i massevis.

I år 2010 fik jeg dog øjnene op for scrapverdenen, og har ikke set mig tilbage siden. Jeg elsker diversiteten indenfor denne hobby, og er vild med alt fra farvelægning, kortlavning og små fine detaljer til layouts, tags og alt det mixed media, der grisser – og alt andet midt imellem. Jeg elsker at afprøve nye teknikker, og bruger meget tid på at følge med i, hvad der sker indenfor denne verden via blandt andet sociale medier.

Jeg er så heldig, at jeg er ansat på deltid i Gavlhuset, så I vil også kunne møde mig i den fysiske butik samt på Gavlhusets sociale medier – særligt i forbindelse med Galvhusets Krea-Klub, som du kan finde på Facebook.

Hvis I har lyst til at se mere til mig, så er I meget velkomne til at følge med på min YouTube kanal, der hedder Mette Strelluf Design eller min kreative Instagram @mettestrellufdesign

Mit navn er Pia Engbjerg Jensen

Jeg er en årgang 1962, som bor langt ude på landet i nærheden af Aalestrup, er gift og har to voksne børn (og et barnebarn ikke at forglemme)

Jeg arbejder på kontoret i min mands firma, men har inden da arbejdet 30 år som pædagog/bh.klasselærer.

Jeg har altid været kreativ med både stof, garn og papir. I de sidste år er det dog papiret, som har fået mest opmærksomhed. Jeg er i designteam hos By Lene, og elsker at lave kort med hendes finurlige figurer.

Det bedste jeg ved er, når jeg i mine kort kan fortælle en lille historie, gerne med et humoristisk tvist. Kort som skal fortælle noget om modtageren (at han fx er bonde, elsker rødvin og at campere) er også noget jeg dyrker en del.

Jeg glæder mig til sammen med resten af designteamet at inspirere jer.